Ik wil meer informatie of een afspraak


  Ik wil meer informatie of een afspraak


   Voorhoutkaai

   Uitverkocht – Leefruimtes tot 15 meter breed met unieke zichten op Portus Ganda en de torens van Gent.

   Vraag meer info

   • Voorhoutkaai 22-24, 9000 Gent
   • 6 appartementen met 1 tot 3 slaapkamers
   • Ondergrondse parking
   • Uitverkocht

   Locatie

   Portus Ganda, de samenvloeiing van Leie en Schelde, is de plek waar Gent ooit ontstond. Vandaag is dit een idyllische haven voor plezierjachten, en de vaste stek voor heel wat populaire evenementen, waaronder het nieuwjaarsvuurwerk, het lichtfestival, Sinterklaas-aankomst… Niettemin kon de buurt haar residentieel karakter behouden, wat de jachthaven vandaag één van de meest gegeerde woonlocaties van de binnenstad maakt.

   Het project zelf is gelegen aan de Voorhoutkaai, met frontaal zicht op het water met de jachthaven, het Veermanpark aan de overzijde en de 3 iconische torens van Gent.
   De brede voorgevel kent een zuidwest oriëntatie, waardoor de appartementen zowel kunnen profiteren van het unieke uitzicht als van een optimale bezonning.

   Concept

   Om het maximale uit deze unieke plek te halen werd ingezet op een ontwerp van binnenuit, waarbij brede woonruimtes kunnen genieten van het weidse uitzicht.

   Het ontwerp is van de hand van element architecten, een Gents bureau met een sterk gevoel voor subtiele en tijdloze toparchitectuur. Brede zandkleurige zuilen definiëren de voorgevel en geven het gebouw een uitstraling passend bij de grandeur van de klassieke herenwoningen rondom. De zuilen worden ingevuld met grote raampartijen in bronskleurige omkadering. Verfijnde en op maat ontworpen balustrades maken het geheel af.

   Binnenin bevinden zich op de verdiepingen vier ruime appartementen met zicht op de jachthaven. De leefruimtes bestrijken de hele voorgevel van het gebouw, met breedtes tot wel 15 meter per appartement hieraan gekoppeld zijn eveneens de ruime terrassen terug te vinden, telkens met zicht op het water en een zuidwest-oriëntatie. Op het gelijkvloers situeren zich twee wooneenheden met elk een ruime privatieve tuin aan de achterzijde van het gebouw. Onder de grond bevinden zich nog een parking voor wagens, rechtstreeks toegankelijk uit de lift, en een private fietsberging per appartement.

   Interesse in dit project?

   Ik wil gecontacteerd worden

   Wilt u graag meer informatie over dit project? We bezorgen u graag alle details.

   Vraag meer info

   close