Ik wil meer informatie of een afspraak


  Ik wil meer informatie of een afspraak


   Lousbergskaai

   Royale appartementen en woningen in een unieke setting met zicht op de idyllische Visserij.

   Vraag meer info

   • Ferdinand Lousbergskaai 21, 9000 Gent
   • 2 royale luxeappartementen met 3 slaapkamers
   • 3 woningen met 1 tot 3 slaapkamers
   • In verkoop

   Locatie

   De Visserij, een iconische plek binnen Gent met de allures van de Amsterdamse grachten. Met haar ligging vlakbij de historische binnenstad, langs het water en op een boogscheut van tal van faciliteiten zoals de ambachtelijke Lousbergsmarkt en het vernieuwde Lousbergspark is dit één van de meest idyllische en gegeerde woonlocaties binnen de Arteveldestad.

   Het project zelf is gelegen aan de Ferdinand Lousbergskaai, waarbij de appartementen een frontaal zicht hebben op dit iconische water van Gent. De woningen werden vrijstaand ingeplant in een kleinschalig woonerf omringd door groen.
   De brede voorgevel kent een zuidwest oriëntatie, waardoor de appartementen zowel vanuit hun leefruimtes als vanaf de diverse ruime terrassen kunnen profiteren van het unieke uitzicht en een optimale bezonning.
   Het slim uitgewerkte landschapsontwerp voor de tuinen van de woningen zorgt ervoor dat deze het hele jaar door omringd zijn door een oase van groen.

   Concept

   Een uniek woonproject aan de Visserij met respect voor het historisch karakter van de site, aangevuld met tijdloze nieuwbouw in de vorm van een fenomenale penthouse en een intiem woonerf.

   Het ontwerp is van de hand van het gerenommeerde architectenbureau “Office Kersten Geers David Van Severen”, gekend voor hun uitgepuurde, tijdloze architectuur.

   Met zicht over de Visserij wordt het historische loodsgebouw van “Vettenburg” behouden en omwille van haar prachtige structuur met hoge plafonds gerestaureerd naar haar oorspronkelijke baksteengevel met hedendaags comfort. Dit poortgebouw doet dienst als toegang tot het volledige project, waarin in de voorbouw twee luxeappartementen van een ongekend niveau binnen Gent terug te vinden zijn. Beide appartementen zijn toegankelijk met hun eigen private lift en trap. Binnenin zijn hier brede leefruimtes met zicht over de Visserij terug te vinden en meer dan 60m² terras per appartement. Kers op de taart is het dakterras van ca. 110m² bij de unieke penthouse. Bovendien zijn de appartementen rechtstreeks toegankelijk vanaf de parkeerplaatsen.

   In tweede bouwlijn bevindt zich een intiem woonerf. Verspreid tussen de tuinkamers uitgewerkt naar het ontwerp van landschapsbureau Kollektif situeren zich hier drie woningen. Deze unieke vrijstaande nieuwbouwwoningen met grote raampartijen en ruime buitenruimtes bieden een ongeëvenaard wooncomfort en rust in de Gentse binnenstad.

   – Project in samenwerking met “De Voorkant BV” –

   Luxe appartement - Lousbergskaai Gent - penthouse

   Interesse in dit project?

   Ik wil gecontacteerd worden

   Wilt u graag meer informatie over dit project? We bezorgen u graag alle details.

   Vraag meer info

   close