Ik wil meer informatie of een afspraak


  Ik wil meer informatie of een afspraak


   Grondeigenaar

   Wat zoeken wij?

   Om unieke woonomgevingen te realiseren zijn we altijd op zoek naar nieuwe projecten. We kijken hiervoor hoofdzakelijk naar toplocaties in centrumsteden, maar ook locaties met weidse verzichten buiten de stad kunnen in aanmerking komen.

   We zoeken uiteenlopende types vastgoed, waaronder braakliggende terreinen en bouwgronden, af te breken of te renoveren panden en zelfs bestaande appartementsblokken.

   De kwaliteit die we kunnen aanbieden is voor ons belangrijker dan de schaal van een project. We kijken daarom naar alle groottes van projecten om onze unieke woonomgevingen te realiseren.

   Wat bieden wij?

   Correcte Prijs

   Door onze expertise voeren we zelf uitgebreide studies uit op elke projectsite. Op basis daarvan maken we een exacte waardebepaling zodat we steeds garant staan voor een correcte prijs.

   Vlot en snel beslissen

   Yure is een jonge onderneming zonder complexe bedrijfsstructuur. Dat zorgt ervoor dat we snel knopen kunnen doorhakken en elk gesprek met het management zelf – en dus zonder tussenpersonen – verloopt.

   Wij leggen het risico bij ons, niet bij u

   Wij geloven dat projectontwikkeling gebeurt op het risico van de ontwikkelaar. Door onze exacte waardebepalingen en uitgebreide expertise werken we zelden met opschortende voorwaarden en proberen we u te ontlasten van complexe overdrachten.

   Aanbod op uw maat

   Samenwerken zit in ons DNA en het verhaal van elke eigenaar is uniek. Wij staan open voor diverse vormen van samenwerking waarin we oplossingsgericht en op maat te werk gaan.

   Projectpartners

   Wie zoeken we?

   Yure zet in op toparchitectuur met een buitengewone aandacht voor detail in zowel exterieur als interieur. Wij zijn steeds op zoek naar partners die onze visie delen en mee willen bouwen aan onze projecten.

   Samenwerkingen bekijken we altijd op lange termijn met een constructieve en open communicatie waarin we allemaal voor hetzelfde doel kunnen gaan: unieke woonplekken realiseren van binnenuit.

   Buurtbewoners

   Wat gaan we doen?

   Woont u in de buurt en bent u benieuwd naar een project dat we realiseren? Met onze woonprojecten proberen we elke site op te waarderen en dus een meerwaarde voor de buurt te betekenen. We doen dat steeds op een transparante manier waarbij we ook de belangen van onze nieuwe buren ter harte nemen. We zijn steeds beschikbaar om onze plannen toe te lichten.

   Interesse in een samenwerking of wilt u meer info?

   We zitten graag met u rond de tafel!

   Boek een afspraak Vraag meer info