Ik wil meer informatie of een afspraak


  Ik wil meer informatie of een afspraak


   Over ons

   Elke persoon is uniek, en wonen is persoonlijk

   Onze missie

   Yure streeft naar het ontwikkelen van projecten op unieke locaties met adembenemende stadsgezichten, waarbij de nadruk ligt op sterke architectuur en een ongeëvenaarde woonervaring.

   Centraal staat de persoonlijke visie van elke bewoner. Samen met de klant gaat Yure op zoek naar een oplossing voor unieke wensen en dromen.

   Altijd op maat, altijd uniek.

   Een
   gedreven team

   Vincent-en-Alexander-en-Ilona-Yure

   Yure bestaat uit Alexander De Cuyper, Vincent D’heer en Ilona Lo. Ze hebben de gemeenschappelijke passie om voor elk project, elke woning en elke klant tot het uiterste te gaan om een ultieme woonbeleving op maat te creëren.

   Met oog voor detail en gevoel voor esthetiek investeren ze in tijdloze architectuur, zodat er vandaag gebouwd wordt voor de toekomst.

   Volg ons op

   Een
   persoonlijke aanpak

   Iedereen is uniek en wonen is persoonlijk. Daarom streven we ernaar om samen met elke klant zijn of haar bewuste en onbewuste woonwensen om te zetten in een exclusieve woning op maat.

   Met één aanspreekpunt van aankoop tot oplevering bieden wij comfort en een sterke ondersteuning. Dat leidt tot intense samenwerkingen waarin we steeds hetzelfde doel voor ogen hebben: de realisatie van een uniek project, waar we met de grootst mogelijke flexibiliteit de wensen van onze klant realiseren.

   We garanderen een feilloze afwerking met hoogwaardige materialen. Hiervoor voorzien we een uitgebreid basispakket en kunt u steeds rekenen op een persoonlijke aanpak om uw interieur naar believen te verfijnen.

   Een
   unieke woonplek

   Luxe appartement - Voorhoutkaai Gent - interieur

   Project Voorhoutkaai

   Een unieke woning begint bij een unieke plek. Yure focust uitsluitend op toplocaties die meteen een diepe indruk nalaten door hun uitstekende ligging, weidse verzichten en aantrekkelijke sfeer.

   Om maximaal van deze locaties te kunnen genieten, wordt de woonbeleving hier geheel op afgestemd. We focussen op grote wooneenheden met brede gevels en ruime terrassen. Dit telkens in kleinschalige en exclusieve residenties waar we inzetten op toparchitectuur.

   Yure streeft steeds naar projecten die een echte meerwaarde vormen in het stedelijk landschap en waar de bewoners terecht met trots kunnen wonen. We geven niet toe aan modegrillen, maar staan voor tijdloze en duurzame architectuur. Onze aandacht voor esthetiek komt niet alleen naar voor in de gebouwen die we realiseren, maar zit verweven in het DNA van Yure. Met een sterk oog voor detail tillen we elk project naar een hoger niveau.